top of page

OM GEOLUX

OM GEOLUX

 

OÜ Geolux är en tekniskkonsult grundat 2004. Vi erbjuder tjänster för bygg- och fastighetsmarknaden i planerings- och utvecklingsfasen. Geolux har en vision om att skapa hållbara och inspirerande miljöer som värdesätter kvalitet och detaljer. Vi strävar efter långvariga relationer med våra kunder baserat på kunskap, tillförlitlighet och kvalitet. Företaget har sitt säte i Tallinn och arbetar internationellt.

PROJEKT

TJÄNSTER

OÜ Geolux
Tornimäe 7-49
10145 Tallinn
Estland

+372 56944842

Vägbeskrivning

SAMARBETEN

                                                         
                                                          ...Med Incoord
Sedan 2010 samarbetar Geolux med teknikkonsulten Incoord inom VVS- och energiprojekt. Incoord erbjuder tjänster inom VVS, sprinkler, el, tele, styr och övervakning, belysning, energi och hållbart byggande.

VVS-PROJEKTERING
 

Vi erbjuder tjänster inom projektering av luftkonditionering, uppvärmning och ventilation, avlopp och sanitet. Våra tjänsterna tillhandahålls för alla stadier av byggnadens livscykel, inklusive byggnad/systemkonceptualisering, design, forskning, utveckling av relevant system/anläggning och dokumentation.

BIM


Vi deltar i projektdesignprocessen där alla discipliner samarbetar i samma modell vilket sparar tid, pengar och minskar miljöpåverkan. BIM möjliggör också att en mer komplex och ambitiös 3D-design kan realiseras framgångsrikt och säkert.

ENERGI OCH MILJÖ
 

Vår tekniska design främjar kopplingar mellan människor och natur i den byggda miljön, där en framgångsrik kombination av estetik och termiskt välbefinnande krävs. En garanti för byggnadens övergripande förmåga att ge en bekväm, hälsosam och produktiv miljö på lång sikt.

KONTAKT

bottom of page